Vahinkosaneeraus

 

Vahinkosaneeraus avaimet käteen periaatteella sekä hajunpoisto otsonoimalla

Kun kotona tapahtuu vesi- tai muu vastaava (esim. myrsky-) vahinko, apua tarvitaan nopeasti. Kuivatalo Oy tarjoaa käyttöösi Avaimet -käteen -vahinkosaneerauspalvelun. Me hoidamme kaiken vahingon kartoituksesta vahinkosaneeraukseen ja loppusiivoukseen asti.

Hoidamme kohteessa asianmukaiset, tarvittavat purkutyöt, jonka jälkeen tila kuivataan koneellisesti. Purkutyöt saattavat sisältää myös asbestikartoituksen ja -purun, jotka hoituvat kätevästi meidän kauttamme. Kaiken tämän teemme siten, että työstä aiheutuu mahdollisimman vähän haittaa ja vaivaa. Eristämme vahinkoalueen muista tiloista ja voimme esim. järjestää paikalle tilapäisen suihkukaapin, jotta normaali arki voisi pyöriä saneeraustoimien keskelläkin.

Jälleenrakennustyöt uusine pintoineen ja LVIS -töineen kuuluvat palveluihimme. Sinun ei tarvitse etsiä eri alan ammattilaisia eri töihin. Kuivatalo Oy hoitaa – vaivattomasti ja ammattitaidolla.

Hajunpoisto otsonoimalla

Otsonoimalla voi poistaa sisätiloista ei-toivottuja hajuja esim. tupakan, savun, eläinten, viemärin tai homeen. Asuntojen ja muiden kiinteistöjen lisäksi myös esim. auton ja veneen sisätiloja voidaan raikastaa otsonoimalla. Tapauskohtaisesti valitaan kevyempi tai järeämpi käsittely toivotun lopputuloksen saavuttamiseksi.

Lievempiä hajunpoistoja tehdään myös ionisaattorilla.

Kysy lisää ammattilaiselta

Vahingon jälkeen – KuivaTalo korjaa. Soita 050 575 5159